Rocket League - RLSS

**Rocket League Summer Series (RLSS)**

Vitajte na Rocket League Summer Series (RLSS), vysoko prestížnom turnaji v Rocket League, ktorý vám prináša [názov organizátora]. Táto vzrušujúca súťaž spojí najlepšie tímy a hráčov z celého sveta, ktorí budú súťažiť o korunu majstra RLSS.

**Formát turnaja**

RLSS sa bude konať v dvoch fázach: online kvalifikácie a finále LAN.

* **Online kvalifikácie:** Tímy budú rozdelené do regionálnych skupín a zúčastnia sa dvojitých eliminačných turnajov. Najlepšie tímy z každej skupiny postúpia do finále LAN.
* **Finále LAN:** Najlepšie tímy z online kvalifikácií sa stretnú v LAN finále, kde budú bojovať o titul majstra RLSS. Finále LAN sa bude konať v [miesto] od [dátum] do [dátum].

**Prize pool**

RLSS ponúka pôsobivý prize pool v celkovej hodnote [hodnota prize poolu]. Víťazný tím získa hlavnú cenu, zatiaľ čo ostatné najlepšie tímy si rozdelia zostávajúci prize pool.

**Registrácia**

Tímy sa môžu zaregistrovať do online kvalifikácií prostredníctvom oficiálnych webových stránok RLSS: [odkaz na webovú stránku]. Registrácie budú otvorené od [dátum otvorenia] do [dátum uzavretia].

**Vysielanie**

Všetky zápasy RLSS budú vysielané naživo na [názov platformy]. Komentár poskytnú skúsení komentátori Rocket League, ktorí ponúknu podrobné analýzy a pútavé rozprávanie.

Pripojte sa k nám v Rocket League Summer Series a buďte svedkami najvyššej úrovne súťaže v Rocket League. Vitajte v RLSS!